Account Rotterdam voorkomt dat u teveel belasting betaald.

Wij kunnen u helpen met het vinden van een accountant voor de volgende zaken:

Financiële administratie

Salarisadministratie

Aangifte inkomstenbelasting

Samenstellen jaarrekening

Accountant Rotterdam

 

Een accountant zorgt voor het opstellen, beoordelen of controleren van de jaarrekening, waardoor de ondernemer inzicht krijgt in de financiële situatie van het bedrijf. Een goedgekeurde jaarrekening is tevens van belang bij onderhandelingen over financiering, uitbreiding en bedrijfsovernames.
Ook geeft accountant Rotterdam fiscaal, financieel-economisch en administratief advies en verzorgt deze de belastingaangiftes.

 

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

In tegenstelling tot boekhouder, is accountant een beschermd beroep. Voor het uitoefenen van het beroep boekhouder zijn geen opleidingen of diploma’s vereist. Een AA accountant (Accountants Administratieconsulent) heeft de HBO opleiding accountancy gevolgd. Om de titel van RA (Register Accountant) te mogen dragen, is de universitaire opleiding accountancy vereist, met aansluitend het postdoctoraal tot Register Accountant.
Accountants zijn verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en boekhouders niet. Financiële schade als gevolg van een foutieve uitvoering van de werkzaamheden is volledig te verhalen op de verzekering van de accountant. Bij een boekhouder is deze garantie niet aanwezig.

 

Waar moet ik op letten als ik een accountant kies?

Uiteraard moet een accountant voldoen aan de opleidingseisen en dient deze tevens aangesloten te zijn bij de Autoriteit Financiële Markten. Vervolgens kunt u het beste uitgaan van drie factoren: de prijs, de kwaliteit en de service, waarbij echter uw persoonlijke wensen en eisen, en met name de klik met de accountant, doorslaggevend zijn. Wanneer u behoefte heeft aan specialistische kennis, dan kunt u vragen hier in de offerte op in te gaan en ook dit te vergelijken met offertes van andere accountants.

 

Wat zijn de gemiddelde kosten van een accountant?

Het tarief van een AA accountant ligt tussen € 70,- en € 150,- per uur en die van een Register Accountant tussen € 150,- en € 300,- per uur.Bij Rotterdamfinance.nl vindt u dé accountant in Rotterdam!

Vragen over MKB boekhouding?

Heb je vragen over je boekhouding? Stuur dan een bericht

 

Antwoord doorgaans binnen 24 uur

Accountant Rotterdam: waarom kies jij voor ons?

Opzoek naar een accountant in Rotterdam die met u meedenkt? Dan bent u hier op het goede adres. Accountant Rotterdam is van toegevoegde waarde bij de financiële bedrijfsvoering van uw onderneming.

 

Wij streven vanuit onze passie naar het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met onze klanten. Bij de uitvoering van ons werk zullen wij altijd het doel van de individuele ondernemer centraal stellen. Uw drijfveer en doel is namelijk uniek en dient in onze optiek optimaal ondersteund te worden. Onze werkwijze kenmerkt zich door dicht bij de ondernemer te staan om zo op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen binnen de onderneming en daarop adequaat advies te kunnen geven.

Lees meer over ons

Boekhouder Rotterdam lokaties en werkgebied

Wat ons anders maakt

Specialisten die met je meedenken

Wij denken graag met je mee. We kijken naar je visie en doelen en geven je waardevolle adviezen.

Niet goed, geld terug garantie

Doen wij ons werk niet goed of zijn de resultaten slecht? Dan betaal je minder of helemaal niets.

Je betaald een vast bedrag

Geen verassingen achteraf. Wij rekenen niks extra's zonder dit eerst met je te bespreken.

Particulieren, ZZP'ers en MKB ondernemers.

Of je nu een starter bent of al een tijdje mee gaat. Wij verzorgen op de juiste manier je financiele zaken.

Ethiek komt voor winst

We zijn trouw aan onze principes, aan onze collega's en aan ons beroep.We deinzen niet terug om 'nee' te zeggen, als we daar reden toe hebben.

Duurzaam ondernemen

Wij gaan voor evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en sociale en ecologische aspecten.

Opzoek naar een administratiekantoor? Leg uw wensen aan ons voor!

Laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug

*Wij reageren altijd binnen één werkdag